De werkzaamheden van een aannemersbedrijf

Aannemersbedrijf

Er worden een aantal diensten aangeboden door Aannemersbedrijf Gerrit Flierman B.V. Deze diensten hebben betrekking tot werkzaamheden in omgeving Deventer. Denk aan bijvoorbeeld bestrating in Deventer. De diensten die Gerrit Flierman B.V. aanbiedt zijn:

  • Grondwerk;
  • Riolering;
  • Bestrating;
  • Milieuwerk;
  • Ondergrondse containers.

Grondwerk

Het klaarmaken van terreinen voor bouwprojecten vraagt enorm veel tijd. Het materiaal van Gerrit Flierman B.V. is erg modern waardoor de grondwerkzaamheden zo efficiënt mogelijk uitgevoerd kunnen worden. Hierdoor valt de klus minder hoog uit in de prijs en kan je zo snel mogelijk starten met het bouwproject! 

Riolering

De aanleg van nieuwe riolering op het gebied van hemelwater- en droogweerafvoer en het onderhouden van het bestaande riool wordt met alle zorg en expertise uitgevoerd.

Bestrating

Het toebrengen van bestrating en verharding gebeurt in allerlei soorten en maten. Zo kunnen er straten en schoolpleinen worden aangelegd en vrijwel alle bestratingsprojecten worden onder handen genomen.

Milieuwerk

Ook wordt er aandacht besteed aan het milieuwerk. Zo kan Gerrit Flierman B.V. bijvoorbeeld asbest verwijderen en de bodem of het grondwater saneren. Asbest is gevaarlijk wanneer je losse vezels inademt. Hoe meer je inademt hoe groter de kans op ernstige ziektes.

Ondergrondse containers

Gerrit Flierman B.V. heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het plaatsen van containers onder de grond. De voordelen van het plaatsen van containers onder de grond zijn: minder flinke investeringen, gemakkelijke plaatsing, onderhoud en het verbeteren van het straatbeeld!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *