Decoratie voor de kinderkamer

muurstickers

Ga je een kinderkamer inrichten dan kom je er al snel achter dat je niet veel persoonlijke decoratie hebt, vaak zijn het producten die al jaren op de markt zijn en die iedereen heeft. Maar met muurstickers kun je zelf een prachtige sticker ontwerpen met de online tool, kies een prachtige afbeelding en laat deze als muursticker maken om aan te brengen op de muur. Zo heb je altijd een unieke sticker die niemand anders heeft, en voldoet aan je eigen wensen.

Losse decoratie

Je hoeft niet altijd muurstickers te maken die een geheel vormen, een mooie boom of een andere decoratie kan je kamer of ruimte al direct een heel ander beeld geven. In de hal van het kantoorgebouw, of in de woonkamer heb een andere sfeer, omdat jij alleen bepaald hoe de boom eruit komt te zien en wat de kleur ervan moet zijn. Voordeel is ook dat de stickers zeer eenvoudig aan te brengen zijn, met een klein beetje geduld is het voor iedereen te doen om een prachtige decoratie te plaatsen op de muur.

muurstickers

Kleuren, letters, afbeelding in de online tool

Het ontwerpen van muurstickers is erg leuk om te doen, met de eenvoudige online tool plaats je de afbeeldingen en letters op de plaats waar jij wilt. Zoals jij de sticker ontwerpt wordt deze ook gemaakt, het eindresultaat zal je over verbaast zijn na het aanbrengen van de sticker. Het formaat kun je ook zelf opgeven in de tool, van een kleine decoratie tot een muurvullende sticker het is allemaal mogelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.