Dyson fohn

kapper

Een goede föhn nodig? Neem er een van Dyson

Een föhn gebruik je uiteraard op momenten dat je haren nat zijn, bijvoorbeeld na het douchen of na het zwemmen. Door een föhn te gebruiken kun je je haren snel droog maken, iets dat vooral ideaal is als je hierna eigenlijk snel naar buiten wilt. Met natte haren naar buiten gaan is immers iets dat niet aan te raden valt; dit kan al snel leiden tot verkoudheden. Ben je momenteel op zoek naar een nieuwe föhn? Dan is het in het bijzonder aan te raden voor een exemplaar van het merk Dyson te gaan. Wat een Dyson föhn nu zo bijzonder maakt? Je leest er hieronder alles over dat je moet weten.

Dyson föhn

De voordelen van een Dyson föhn op een rijtje

In vergelijking met föhns van andere merken heeft een Dyson föhn een aantal pluspunten te bieden, te weten:

  • Dyson is een merk dat veel tijd, energie en geld steekt in innovatie en kwaliteit. Dat zie je bij hun föhns dan ook duidelijk terug.
  • De Dyson föhn heeft een licht gewicht en is daardoor erg makkelijk te hanteren, ook voor een langere tijd achter elkaar.
  • De Dyson föhn heeft voor elk wat wils, want je kunt ‘m op verschillende manieren instellen qua snelheid en temperatuur. Bovendien krijg je er verschillende opzetstukken bij. 
  • Je haar wordt tijdens het drogen zo goed mogelijk beschermd, mede door het feit dat föhns van Dyson zijn voorzien van een warmtesensor. Zo wordt er altijd voor gezorgd dat de gewenste temperatuur gehanteerd wordt. Te hoge temperaturen worden zo dus vermeden. De kans dat je haar schade oploopt is derhalve minimaal.
  • Tenslotte heeft een föhn van Dyson het uiterlijk mee. Deze is namelijk uitgevoerd in een chique vormgeving, waardoor je van buiten zelfs bijna niet zou zeggen dat het hier echt om een föhn gaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *