Heerlijk zacht slapen. Wie wil dat nou niet?

Het is natuurlijk het allerfijnste wanneer je in bed stapt en je heel snel je tweede been bij moet trekken omdat je eigenlijk al meteen slaapt. Sommige mensen hebben de mazzel dat dit gebeurt en dat ze dan ook echt de hele nacht meteen doorslapen.

Wat heb jij het liefste op je bed?

De meeste van ons hebben een dekbed op bed. Er zijn er nog maar weinig die onder een deken slapen. Dekbedden zijn er in verschillende soorten. Je hebt bijvoorbeeld een donzen dekbed maar je hebt ook synthetische dekbedden. Dekbedden van wol en dekbedden van tencel. Wanneer je kiest voor een donzen dekbed kan je deze onder andere bij Betternights.nl online bestellen. Je hebt het dan de volgende dag vaak al binnen.

Wat voor verschillende dons dekbedden zijn er?

Dons is natuurlijk niet zomaar dons. Je hebt daar verschil in. Zo heb je eenden dons en ganzendons. Dit zijn de meest verkochte dekbedden uit ons assortiment. Het voordeel van een donzen dekbed is dat het zo heerlijk zacht is nadat je het goed hebt opgeschud. Dons is ontzettend isolerend waardoor het ervoor zorgen dat je er heerlijk warm onder ligt. Ook is het goed ventilerend.

Onze ganzendons dekbedden zijn biologisch. Dat klinkt misschien een beetje raar maar het vertelt je dat de dons die in het dekbed zit van eerlijke vrije uitloopboerderijen afkomen. Deze ganzendons dekbedden hebben dan ook een Europees certificaat.

Wij hebben ook eenden dons dekbedden. Deze dekbedden worden eveneens gemaakt op een biologisch verantwoorde manier. Tevens verkopen wij ook een dekbed wat gevuld is met een combinatie van ganzen- en eenden dons.

De verschillende maten dekbedden

Dekbedden zijn er in verschillende maten. Je hebt ze in 1 persoons, welke de maat 140×200 heeft. Een kleine tweepersoons met de maat 160×200. Een gewone tweepersoons met de maat 200×200 en wil je groter dan is er de Lits jumeaux met een maat van 240×200 of 260×200. Ook heb je nog lengtematen die groter zijn dan 200. Deze zijn dan 220 lang. Heerlijk als je het fijn vindt dat je voeteneinde ingestopt is of als je graag je dekbed om je voeten heen slaat.

Zorg voor een passend dekbedovertrek

Zorg ervoor dat je om je dekbed een passend dekbedovertrek hebt. Dit voorkomt dat je gefrustreerd raakt van een dekbed wat in de hoes glijdt. Nog fijner is het wanneer je het dekbed op de hoeken vast kunt maken in de hoes. Dit kun je makkelijk zelf doen door op je dekbed en in je dekbedhoes een stukje klittenband te naaien wat je dan aan elkaar kunt klitten. Misschien niet meteen aan gedacht, maar deze handige tip geven wij gratis aan jou mee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *