Hoogte verstelbaar bureau

Ben je iemand die voornamelijk werkt achter een computer of tablet? Je zit dan zeker moeiteloos per dag ongeveer acht uur dezelfde werkplek. Plezier voelen tijdens het werken en tegelijkertijd jouw lichaam gezond en in de juiste positie houden begint bij de juiste kantoor benodigdheden. Een hoogte verstelbaar bureau garandeert dat je overdag gewoon routinematig van houding kunt veranderen. De naam zegt het eigenlijk al zo een beetje, een hoogte verstelbaar bureau kan je op welke hoogte dan ook stellen. Er is een uitgebreide variatie aan hoogte verstelbare bureaus. Zo heb je bureaus waarbij je kan zitten en staan en andere waarbij je alleen zit. Bij een zit-sta bureau is het mogelijk om je bureau een stukje naar voren te verhogen, zodat je op die manier jouw werk zowel zittend als staand kan uitvoeren. En bij een zit-zit bureau kan je in diverse houdingen zitten. Je kunt zo bijvoorbeeld ook op een zitbal werken aan je bureau omdat het werkgebied qua gestalte in evenwicht kan worden gehouden.

Waarvoor kan een hoogte verstelbaar bureau worden gebruikt?

Het draaien tussen staan en zitten zorgt voor een bloedsomloop waarbij er bloed naar je hersenen toestroomt, en die zorgen dan vervolgens ervoor dat je meer zuurstof krijgt en je concentratie hier beter van word. Een hoogte verstelbaar bureau garandeert dat je door de dag heen steeds weer een andere houding kan aannemen. Zo kan je bijvoorbeeld een ergonomische bureaustoel, werkfiets of kniestoel onder je bureau schuiven. Het is van vitaal belang dat een bureau waar je kan staan en zitten kan worden teruggebracht tot de kleinste ellebooghoogte bij het zitten en bij het staan tot de ellebooghoogte.

Kan je met een hoogste verstelbaar bureau ook thuiswerken?

Een hoogte verstelbare bureau is als het ware waardevol binnen je kantoor door de aanpasbare werkomgeving die het creëert en de diverse houdingen die jij kan nemen tijdens de werkdag, maar daarnaast is het ook perfect voor het werken vanuit huis. Je kan kiezen uit diverse hoogte verstelbare bureaus zo kan je altijd wel een vinden die aansluit bij jou en die bovendien ook passend is voor jouw huiselijke werkomgeving.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.