Huisdieren cremeren

Huisdier cremeren

Wil je je huisdier cremeren en zoek je een geschikte locatie? Bij Dierenuitvaartcentrum IJsselstein ben je aan het juiste adres. Dierenuitvaartcentrum IJsselstein zorgt dat jouw grote vriend een waardig afscheid krijgt.

Het verliezen van je maatje is altijd een groot verlies. Uitvaartcentra zijn gericht op het geven van een zo waardig mogelijk afscheid aan je grote vriend.

Bij Dierenuitvaartcentrum IJsselstein is het mogelijk om je huisdier te cremeren. Bij de crematie wordt het lijk van je huisdier in een kist gelegd, wordt deze afgesloten en gaat deze in de verbrandingsoven. Aan het einde van de crematie is hetgeen wat overblijft een urn met daarin as.

Je kan ervoor kiezen om op een gepland moment het as van je overleden huisdier uitstrooien samen met het Dierenuitvaartcentrum IJsselstein. Mocht je dit toch graag helemaal zelf willen doen, dan kan dit natuurlijk ook. Het is belangrijk dat bij het uitstrooien van het as, het in een omgeving doet waar jij je tevreden voelt.

Het is vrij kostbaar om een dierenuitvaart te regelen. Daarom wordt er vaak gekozen voor een gemeenschappelijke crematie. Verschillende dieren worden gecremeerd in dezelfde oven. Het nadeel van deze manier van cremeren is dat het niet mogelijk is om het as van je huisdier terug te krijgen, gezien de verschillende soorten huisdieren.

De dieren die gecremeerd kunnen worden bij Dierenuitvaartcentrum IJsselstein zijn: je hond, kat, cavia, konijn of vogel.

Geïnteresseerd in dit proces? Neem contact met ons op om je trouwe vriend een zo mooi mogelijk afscheid te kunnen bieden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *