Online in Beeld

Camera

Er wordt vaak gedacht dat het implementeren van een virtuele tour te duur is voor een bedrijf, of dat mensen hier geen meerwaarde in zien. Een virtuele tour is juist een uitkomst voor potentiële klanten die je bedrijf willen bezoeken! In plaats van het plannen van de reis via Google Maps, kan er ook een online tour worden gemaakt met behulp van 360 graden fotografie.

Voordat er een offerte gemaakt wordt, zal er eerst op locatie gekeken worden. Er wordt een gesprek met je aangegaan over de wensen van de online tour. Welke hoeken van de locatie wil je op beeld hebben en wat is niet relevant? Moeten er klanten op de foto’s staan of niet? Dit zijn allemaal vragen waar Online in Beeld met een passend antwoord aan de slag kan gaan. De foto’s worden gemaakt met oog voor detail. Zorg ervoor dat wanneer Online in Beeld langskomt, het er zo verzorgd mogelijk uit ziet. Zo kan Online in Beeld direct beginnen met prachtige foto’s maken van je locatie!

Wanneer de foto’s zijn gemaakt, kunnen deze worden verwerkt tot 360 graden foto’s. Zo kan je, net als op Google Maps en Google Street View, rondwandelen in het gebied waar jij graag even wil kijken.

Ben je geïnteresseerd in de diensten die Online in Beeld aanbiedt? Neem dan snel contact op! Erwin de Wolff, eigenaar van Online in Beeld, heeft een Google certificaat en is Google Street View Trusted. Dit houdt in dat je nu ook Street View kan toepassen op de gewenste locatie! Zowel binnen als buiten kunnen deze beelden geïmplementeerd worden met het bestaande programma van Google.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *