Ontwerp je eigen Sarah spandoek

Wordt je moeder, oma, buurvrouw, collega of vriendin binnenkort 50 jaar? Dan mag een spandoek natuurlijk niet ontbreken. Bij De Spandoekgigant kun je een Sarah spandoek heel persoonlijk laten maken, door zelf de tekst en een bijpassende foto toe te voegen. Dit kan natuurlijk de gekste, gênantste, leukste of charmantste foto zijn. En de tekst die je toevoegt kun je altijd laten controleren door ons team, zodat je spandoek vrij zal blijven van spelfouten. Kijk snel naar onze mogelijkheden. 

Opties en afmetingen

De spandoeken bij De Spandoekgigant zijn in verschillende afmetingen beschikbaar. De basisafmetingen zijn 100 x 60 cm. Van de basisontwerpen is de grootste optie een spandoek van 250 x 150 cm. In de spandoek ontwerptool kun je zelf heel eenvoudig zelf je afmetingen aanpassen. Zo kun je kiezen voor een maximale breedte van 318 cm voor je spandoek. En de lengte die je wilt kiezen is onbeperkt. Zo kun je bijvoorbeeld je buurvrouw verrassen met een spandoek die de hele straat bedekt. Ook het materiaal en de dikte van het spandoek zijn naar eigen wens te bepalen. Hier zijn drie opties in. Premium, Frontlit en Mat. Het materiaal bepaalt uiteindelijk ook de dikte. Verder is het mogelijk om ringen in je spandoek te plaatsen, zodat je je spandoek op heel eenvoudig kan ophangen. Daarbij heb je de keuze uit ringen te laten plaatsen om de 30 cm of om de 50 cm. Verder kun je ook kiezen om het spandoek schoon te snijden. 

Ga naar de webshop

Bekijk de webshop voor alle ontwerp-opties. Er staan al een aantal ontwerpen voor je klaar, maar je kan natuurlijk ook je geheel eigen ontwerp uploaden. Twijfel niet langer en verras iemand met een uniek Sarah spandoek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *