Thuiswerken wordt ook beloond

Thuiswerken is niet altijd een pretje. Voor velen een verrassende ervaring, en toch. Wat thuiswerkers nu ervaren, is vijf jaar geleden al geconcludeerd in een wetenschappelijk onderzoek. Daarom is het waarderen van medewerkers, wanneer veel flexibiliteit wordt gevraagd, extra belangrijk. Geef je personeel soms eens een presentje voor het harde werken thuis, achter de pc.

Eenzaamheid

Bij veel werknemers ontstaat er eenzaamheid bij het thuiswerken. Op kantoor heb je toch die contacten en praatjes die je thuis niet hebt. Langdurig thuiswerken zou niet alleen de productiviteit naar beneden halen, maar ook een crisis in de geestelijke gezondheid veroorzaken.

Belonen

Het is niet raar om af en toe je personeel te belonen voor hun harde werk. Dit kan je doen door middel van een sinterklaas cadeautje voor personeel. Dit is het ideale geschenk voor de eenzame thuiswerkers voor het einde van het jaar. Op deze manier toon je respect en waardering voor je personeel. Dit is enorm belangrijk, omdat op deze manier de productiviteit zal stijgen. Een heerlijke banketletter of chocoladereep zal nooit iemand afslaan. Het gebaar doet meestal al de taak.

Relatiegeschenken

Er zijn veel bedrijven die werken met relatiegeschenken. Op deze manier tonen zij hun waardering richting de klanten. Toch zijn er nog genoeg bedrijven die niet aan deze geschenken doen. Zij vinden het zonde van hun geld, want het kost behoorlijk wat om veel relaties een geschenk cadeau te doen. Laat de prijs echter niet de doorslag geven. Relatiegeschenken kunnen jouw bedrijf namelijk ook het nodige opleveren.

Een van de belangrijkste redenen om voor relatiegeschenken te kiezen, is omdat je er de naamsbekendheid van je bedrijf mee vergroot. Je kan er dus voor kiezen om op de banketletter of je chocoladereep je logo te laten drukken. Door de naam van jouw bedrijf op een geschenk te drukken, wordt de ontvanger namelijk altijd aan jouw bedrijf herinnerd. Dit kan er zomaar voor zorgen dat je relatie een lange termijn samenwerking wil aangaan.

Een presentje krijgen is altijd leuk, vooral als het eetbaar is. Je kan met een jaarlijks relatiegeschenk niet alleen je waardering uitspreken richting klanten, maar juist ook maandelijks. Er zijn veel bedrijven die maandelijks haar personeel of klanten een presentje geven. Als je dit met regelmaat doet, zal je ongetwijfeld merken dat het personeel bereid is om een stapje extra te doen voor je bedrijf. Relatiegeschenken kunnen jouw bedrijf dus ook vooruithelpen. Kies dit keer voor een origineel cadeau, zoals kerstgeschenken en maak je personeel, relaties, klanten en vrijwilligers blij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.