Trouwdag vieren in de tuin

Tent huren

Zijn jullie bezig met het plannen van een trouwdag? Dan ben je er waarschijnlijk al achter dat je voor heel veel moeilijke keuzes komt te staan. Denk bijvoorbeeld aan wie je uit wilt nodigen, wat je voor wilt schotelen tijdens het buffet, en misschien wel het belangrijkste: de trouwlocatie. Wil je je trouwdag vieren in de tuin, in een zalencentrum of misschien wel in een kasteel? Er zijn genoeg opties en mogelijkheden. Toch is het vieren van je trouwdag in de tuin het overwegen waard. In dit artikel geef ik je tips om een mooie trouwdag in je tuin te kunnen vieren. 

Regel een weddingplanner

Bij een trouwdag in de tuin denk ik meteen aan een mooi verzorgde locatie, omgeven door rust, bomen, bloemen, vijvers en decoratie. Een omgeving waarin iedereen zou moeten willen trouwen. Toch is deze omgeving niet gemakkelijk om voor elkaar te krijgen. Vooraf moet er heel veel geregeld worden. Ook tijdens de bruiloft zelf zal er nog het een en ander moeten worden geregeld. Regel iemand die voor en tijdens de bruiloft het aanspreekpunt zal zijn. Regel een weddingplanner. De weddingplanner zal problemen oplossen, zonder dat jij hier iets van zal weten. 

Zorg voor een plan B

Een tuinfeest in Nederland kan makkelijk in het water vallen. Het weer in ons land is heel onvoorspelbaar en er blijft altijd een kans dat het op jouw trouwdag gaat regenen. Zorg daarom voor een plan B. Je kan met een tent huren in Zwolle ervoor zorgen dat je trouwdag in de tuin niet in het water valt. Dit kan bij IJsselzicht.  

Werk met betrouwbare leveranciers samen

Wanneer je leveranciers in gaat schakelen voor je trouwfeest. Zorg dat dat je in zee gaat met leveranciers die je volledig kan vertrouwen. Dit kan je altijd controleren door te zien of de leveranciers een House of Weddings-kwaliteitslabel toegekend hebben gekregen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *