Vier echt feest met oud en nieuw

vakantiehuis oud en nieuw

Het hele jaar kijk je er naar uit, de feestdagen en je wilt er met familie en vrienden een knallend feest van maken. Oliebollen en appelflappen, en om 00.00 knal je met een lekkere fles champagne het nieuwe jaar 2022 in. Oudejaarsavond heb je met je familie of vrienden gezellig ouderwetse spelletjes gedaan, of kies je ervoor om ontspannen het nieuwe jaar in te gaan? Met een vakantiehuis oud en nieuw is het allemaal mogelijk bij de Leistert.

vakantiehuis oud en nieuw

Kom gezellig na de kerst

Het is mogelijk om na de kerstdagen te komen, en dan tot na oud en nieuw te genieten van een heerlijk verblijf op de Leistert. Met een vakantiehuis oud en nieuw wordt je echt in de watten gelegd, even alle zorgen vergeten en het nieuwe jaar ingaan met veel plezier en alle liefdevolle mensen om je heen waar je om geeft. natuurlijk kun je tijdens je oud en nieuw verblijf ook een verfrissende duik nemen in het subtropisch zwemparadijs, om het jaar sportief en ontspannen af te sluiten.

Ook voor de kinderen is het geweldig

Een vakantiehuis oud en nieuw huren met de kinderen is ook helemaal geweldig, zij kunnen lekker spelend het nieuwe jaar goed beginnen in de speeljungle. Lekker adventure bowlen of ga van de glijbaan in het zwembad met het hele gezin, ook met oud en nieuw is er altijd iets te doen op vakantiepark de Leistert. De inwendige mens wordt ook niet vergeten, je kunt altijd lekker eten en drinken in een van de restaurants die het park rijk is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.