Wat je kan leren van de televisie

televisie

Televisie kijken doen we nog steeds heel veel in onze vrije tijd. Na een dag van inspanning genieten veel mensen ervan om ‘s avonds op de bank te ploffen en om lekker televisie te kijken. Televisie kijken is ontspannend en zorgt er tegelijkertijd voor dat je nieuwe dingen komt te weten. In deze blog gaan we in op een aantal leerzame televisieprogramma’s die meer dan de moeite waard zijn. We hebben specifiek ingezoomd op programma’s op het gebied van wonen. Heb jij na het lezen van deze blog nog een leuke suggestie? Laat vooral even een reactie achter! 

Help, mijn man is klusser! 

In het programma ‘Help, mijn man is klusser’ gaat presentator John Williams langs bij mensen die zelf aan het klussen zijn geslagen in hun eigen woning. Na maanden of zelfs jaren van klussen is de ruimte nog steeds niet af, waardoor de woning vaak maar gedeeltelijk bewoonbaar is. John en zijn team komen de man van het huishouden helpen om de klus eindelijk af te maken. Wist je dat Vloerloods.nl sponsor van dit televisieprogramma is? Ben je zelf momenteel op zoek naar een nieuwe vloer voor jouw woning? Bekijk dan zeker onderstaande links even! 

VTWonen: weer verliefd op je huis 

In VTwonen: weer verliefd op je huis, gaat presentator Kees Tol samen met een team van interieurstylisten aan de slag om mensen van een nieuw interieur te voorzien. Het gaat om mensen die zelf niet weten wat ze aanmoeten met hun interieur. Dit programma is behalve ontspannend ook leerzaam om te kijken. Als kijker kom je namelijk alles te weten over de laatste trends op het gebied van wonen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.