Zo zorg je voor een beter seksleven met je partner!

Als je al een lange periode een relatie hebt, kan het zijn dat de liefde er niet echt meer vanaf spat. Overdag loop je langs elkaar heen en in de slaapkamer is het nou ook niet bepaald spectaculair te noemen. Wanneer dit momenteel bij jou aan de orde is, dan kan je hier de hele dag echt last van hebben. Om te voorkomen dat de relatie stukloopt of dat je de komende jaren nog steeds geen prettige seks hebt, zijn er een aantal tips die je kunnen helpen. 

 

Neem de tijd voor een goed gesprek

Seks is simpelweg een stuk minder fijn als de relatie niet helemaal lekker verloopt. Als je dus verandering wilt brengen in het seksleven, zul je allereerst moeten zorgen voor een betere relatie. Bespreek waar het misgaat en kom erachter wat je partner niet prettig aan jou vindt. Breng hier verandering en zorg ervoor dat je het samen weer fijn hebt. 

 

Koop een aantal leuke speeltjes

Als je al jaren een relatie hebt, is het niet gek als het seksleven na verloop van tijd gaat vervelen. Je hebt zo goed als elk standje wel een keer gehad en weet van de ander hoe hij of zij te werk gaat in bed. Om weer voor wat meer spanning te zorgen, kan het leuk zijn om een aantal speeltjes te kopen. Ga op zoek naar een aantal seksspeeltjes waar je beiden echt warm van wordt. 

Mocht je een speeltje hebben besteld en er echt niks aan vinden, dan hoef je de hoop nog niet op te geven. Er zijn namelijk onwijs veel speeltjes te verkrijgen en de kans dat je ze allemaal niks aan vindt, is heel klein. Geef de zoektocht daarom niet op en bestel een aantal andere speeltjes.

Ga op zoek naar de juiste condooms!

Het kan zijn dat jij en je partner voor de veiligheid altijd Durex condooms gebruiken. In dat geval is het zeker de moeite waard om eens te kijken voor andere condooms. Er zijn namelijk onwijs veel condooms op de markt en de verkeerde condooms kunnen het genot enorm verminderen. Bestel bijvoorbeeld eens wat dunnere condooms en kom erachter of dat de seks fijner maakt.

Als je normaal gesproken nooit gebruik maakt van condooms is het ook aan te raden om condooms kopen een keer uit te proberen. Er zijn namelijk ook speciale modellen mogelijk waarbij de seks zowel voor de man als vrouw fijner is. Hierbij kan je denken aan condooms met een speciale glijmiddel, maar ook aan condooms met ribbeltjes. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *